we're looking for you!

Luminello is een fabrikant van verlichting handgemaakt uit duurzame materialen zoals koper, messing en borosilcaatglas (pyrex). Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een verkoper (M/V/X) op zelfstandige basis voor de provincies Antwerpen / Limburg en Brabant. Iemand met veel goesting om Luminello verder uit te bouwen, woonachtig in één van de bovenvermelde provincies. Ervaring is een pluspunt, veel enthousiasme om deze boeiende wereld te leren kennen ook. We hebben een mooi klantenbestand in deze regio's die op regelmatige basis bezocht moet worden en verder uitgebouwd. De verloning gebeurt op basis van een commissie systeem en is afhankelijk van de gerealiseerde omzet. Voel jij je aangetrokken tot samenwerken, neem dan zo vlug als mogelijk contact met ons op. Meer informatie mbt onze producten kan je terugvinden op onze website www.luminello.be